Gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes 

Hier vindt u ons assortiment gelukspoppetjes, inmiddels verkopen wij meer dan 50 verschillende en hebben we een aanbod waar we trots op zijn. Gelukspoppetjes voor trouwen en geboorte, maar ook allerlei gelukssymbolen zoals het klavertje vier, hoefijzer en hartje zijn hier te vinden. Hieronder vindt u de poppetjes ingedeeld op thema.
 

Betekenis gelukspoppetjes 

Wat is nu eigenlijk de betekenis van gelukspoppetjes. Een vraag die ons vaak door onze klanten gesteld wordt. De gelukspoppetjes vinden hun oorsprong in China. Vroeger werden de poppetjes gemaakt van bamboo, een materiaal dat voor de chinezen ook vol symboliek zit. Door de bamboo poppetjes bij je te dragen dachten de mensen dat deze geluk, welvaart en een lang leven brachten. Tegenwoordig worden de gelukspoppetjes niet langer meer van bamboo gemaakt. Maar van veel verschillende materialen zoals hout en sommige modellen van polystone.

Niet alleen poppetjes  

De gelukspoppetjes zijn ook niet langer alleen maar poppetjes, deze worden tegenwoordig in vele varianten en vormen en kleuren gefabriceerd. Gelukssymbolen zoals het klavertje vier, het hoefijzer of hartje zijn hier voorbeelden van. Ook worden ze voor speciale thema's uitgevoerd. Kerst, sinterklaas, geboorte, liefde en trouwen voor alle thema's aansluitende gelukspoppetjes.

Zo vindt u hier voor trouwen natuurlijk het bruidspaar, voor geboorte de baby en papfles. Kerst gelukspoppetjes zijn natuurlijk de kerstman, engeltjes en kerstballen. Sinterklaas en zwarte piet ontbreken ook niet. Kortom voor elke gelegenheid en thema vindt u hier gelukspoppetjes.

Door de gelukspoppetjes te combineren met bijvoorbeeld een organza zakje of een cellofaan zakje met hierin of eraan een kaartje met een boodschap heeft u een betaalbaar klein kadootje voor vele verschillende gelegenheden. Bedrijven delen ze uit op beurzen en evenementen of voegen ze toe aan een mailing. Knoop ze aan bedankjes voor trouwen, geboorte en babyshower en schenk de ontvanger een beetje geluk. Maar eigenlijk zijn de toepassingen en mogelijkheden met deze gelukspoppetjes eindeloos.

 

Hulp nodig?

Bel of stuur ons een bericht via WhatsApp op nummer 06-42337313
mailen kan natuurlijk ook info@gelukspoppetjes.nl